Soita mulle, Sorpas!

Jvvv:n blogipläjäys viisureissulta Hellaan Ateenasta keväältä 2006. Pahoittelemme.

lauantaina, toukokuuta 20

Finaalipaiva jee!

7 tuntia finaaliin

Jannitys alkaa kohota jalleen vuorokauden levon jalkeen. Viela KFC:hen kanahamppareille The Malliin, jonka jalkeen sitten itse kisapaikalle.

Eilen oli Lordin lehdistotilaisuus suomalaisille Hotelli Presidentissa. Totesivat vain, ettei heilla oikeastaan ole minkaanlaista suurta paniikkijannitysta lavalla, kun ovat kovin esiintymishaluisia muutenkin. Ottivat ilolla ja kiitollisna vastaan fanien vuolaat kiitokset tuomastansa huomiosta ja menestyksesta. Pressin jalkeen meikalaista ja L:aa viela haastatettiin Radio Suomeen (?), mutten sitten tieda tuliko ja koska ulos.

Sen verran viela alkuviikosta, etta maanantaina oli tosiaan viisujen Welcome Party, jossa olivat paikalla niin kaikki artistit kuin myos Elena Paparizou ja Sakis Rouvaskin. Tallaisena pressiakkrettomana haahuilijana tuo oli yksi harvoista tilaisuuksista saada itselleen edes jotakin promomateriaalia, ja seilasinkin epatoivoisena ympari suurta ihmismassantayteista aukiota vonguten artisteilta ja managereilta edes jotakin... :puna: Saaliina ihan mukavasti ainakin Puolan Venajan ja Portugalin singlet seka pahea kutsu seuraavan illan Russian Partyyn Euroclubille (ei sita kutsua koskaan kukaan halunnut ovella nahda, btw). Welcome Partyn jalkeen livuin viela lunastamaan P:lta kisalippujamme. Paatimme kuluttaa aikaa ja hillita nalkaamme kebabannoksilla Monastirakioun aseman viereisessa ravintolassa, kunnes itselleni koitti hetki lahtea Syntagmalle vastaan hotellitovereitani. Ja kavellen hotellille - onneksi myos J & P bongasivat meidat ja saimme taittaa taivalta isommalla porukalla. Ja Mismut lisukkeineenkin onnistuimme tapaamaan Omonian liepeilla.

Kaiken kaikkiaan lahes koko aika sunnuntaista tiistaihin meni kisapaikalla, kunnes keskiviikkona koitti akkreilla pummattu kokopaivasaariristeily, jolle osallistuivat ainakin Sidsel (DEN), Romanian jatka seka Latvian poitsut. Kuuma paiva, joskin viimeisella saaripysahdyksella onneksi oli mainio mahdollisuus sujahtaa Valimeren aaltoihin uimaan. :peukku: Ja loppumatka menikin pitkalti laulellessa porukalla viisuja laivan kannella muiden iloksi ja arsytykseksi. Tulivatpa jopa R ja muutama muu israelilaiskaverinsa pyytamaan meilta laulutoiveita (Gimmel, taman vuoden karsintalaulut, Petri Munck...) ja laulelivat itsekin mukana.

Ja aina valilla laivan kaiuttimista kuului +PLIM+, ja odotimme aina kreikka-aksentilla lausuttavaa "No singing Finnish eurovisionsongs onboard, thank you"-kuulutusta... ;)

Ei maar, jotakin alkuviikon tapahtumia lienee viela raportoimatta, mutta c'est la vie. Palataan niihin sitten ehka joskus viela. Nyt nettikahvilakaynnin muute velvoitteet, sitten singleostosten kanssa hotellille (postin kautta) ja hetken lepaily ennen finaaliin lahtoa ja suihkuttelua. Jee!