Soita mulle, Sorpas!

Jvvv:n blogipläjäys viisureissulta Hellaan Ateenasta keväältä 2006. Pahoittelemme.

maanantaina, toukokuuta 15

Viisuneitsyys meni

*** Varoitus - sisaltaa spoilereita semiesitysten sisallosta ;)

Aamulla kello 11 olin jo marssimassa kohti lehdistokeskusta kaulassani porsasnaamalla varustettu akkrelapykka - kiitokset vain Ailalle karsivallisyydesta jarjestelyista!

Saa taisi olla koko paivan varsin aurinkoinen ja kuuma, sen verran satuin huomaamaan parilla tauollani ulkona kisahallista. ;) Lammasriisi oli ihan syotavaa kisateltassa, mutta hinnan puolesta lienee viisaampaa reissata pari metrovalia saadakseen puolella hinnalla parempaa ruokaa. No, arvioidaan tilanne huomenna uudelleen. Sveitsin aamuharkkojen jalkeen taisi kuitenkin olla melkoinen tauko ennen seuraavaa varteenotettavaa maata.

Tama paiva meni tosiaan aamuyhdeksasta alkaen (metrolla taas Irinin asemalle) kisakeskuksessa, ravaten eestaas pressikeskuksen ja esiintymissalin valia. Liettua ja Portugali jaivat ainakin itseltani harjoituksista kurkkaamatta, vaikka Portugalin kissoja yritinkin ehtia kurkkaamaan ennen Carolan harkkojen alkua :( Ja yllatyksekseni Portugalin tyttelit osasivat jopa laulaa, ainakin niiden parin accapellaaaninaytteen perusteella, jotka he lehdistotilaisuudessaan yleisolle vetivat. Pisteet siita heille.

Venaja aloitti aamun, esitys oli mielestani ihan ok, edes ne ballerinat ja flyygelista nouseva misukka eivat onnistuneet pilaamaan taman ihan-ok-poppiksen sujuvuutta. Nelja tahtea edelleen.

Tahan valiin totean, etta kylla se vaan ketuttaa niin vietavasti, kun muut ravaavat lokerikoillaan hakemassa aina vain uusia promopaketteja, kun itse voi vain katsella faniakkre kaulassa vieresta, ilman "pigeon holea". Mutta oma henkilokohtainen voi voi, ensi kerralla ehka kannattaa nahda hieman enemman vaivaa hieman aikaisemmin. Mutta tottakai faniakkrekin on ihan korvaamaton nain viisuekakertalaiselle.

Turkin Sibel kai veti ihan ok:sti, kuin myos Ukrainan Tina. Mutta voi hyvanen aika, alanko ma lammeta talle kamalalle Ukrainan renkutukselle nyt vain sen takia, etta Tina Karol osoittautui aivan kerrassaan valovoimaiseksi naiseksi, sopoksi, hauskaksi ja viehattavaksi? Ei sais kylla sen takia vaan tykata... No, katsotaan kuinka mieli viela ailahtelee alkavan viikon aikana.

Oma Lordimme veti kylla todellakin pisteet kotiin paivan harkoillansa - hieno show, bandin ainoan naisen, Awan, aanikin kuului sopivan selvasti muiden laulajien mukana. Ja ne pyrot - vaikka kahden ekan kertsin tsuhahdukset ovatkin ihan nattia peruskauraa, kylla ne loppuluolen variraketit ja etenkin pyorivat tulihuiskut kruunaavat koko esityksen niin loistavaksi etta ei voi kuin ihmetella jos ei tuo show uppoa tarpeeksi moneen eurooppalaispassiin... (ei toki olisi eka kerta) Jee Lordi jee! Tuskin maltamme odottaa torstain koitosta... *jannittaa* Lehdistotilaisuutensakin Lordi veti aivan mainiosti lapi - myos aivan kertakaikkisen kasittamattoman kysymyksen, jonka joku israelilaishorhojatka esitti tilaisuuden loppupuolella: "Mika teidan mielestanne on paras tapa suorittaa itsemurha?" :shocked: :heihaloo: On taas joku "tainnut vetaa muutakin kuin pulukkaa"...

Carolahan oli tietysti harkoissa oma varma ja taitava itsensa seka pressissa oma imela itsensa. Mutta edelleenkin siina naisessa on karisma niin kohdallaan kuin voi olla. Ja oli opetellut myoskin asiallisen vastauksen vahemmistokysymykseen, joka toki oli kysyjankin puolelta muotoiltu parempaan "milta tuntuu olla homoikoni"-formuun.

Oikeastaan enemman Carolan pressissa allekirjoittanutta kiinnosti eras taustalaulajista, iiiiiiiihana Nielsenin Sanna! Yritin bongata Sannaa viela pressin jalkeen kaytavalta - turhaan. Onneksi sain kuitenkin pari kuvaa rapsaistya pressissa myos hanesta.

Mutta etta ihana Sandra sitten harjoitteli ja pressitteli heti Carolan jalkeen... :ihana: Hauska, kaunis, mukava Sandra (jonka poikaystava :niinpa: istui pressissa vierellaan, taisi olla yksi taustalaulajista). Ja taa nakin vihdoin myos elavana Jana Hallasin, Pearu Pauluksen, Ilmar Laisaaren ja Alar Kotkasin. Loistava Through My Window!

Muista presseista ei kai mainittavaa liene, kun Nonstopin laulutaidonkin ehdin toteamaan jo alussa. Paitsi tietty Silvian pressi, joka toki alkoi *todella myohassa* ja sisalsi myos minuuttien pituisen videokuvakoosteen pressitilan screenilta diivaan liittyen. Itse tilaisuus oli taattua Silvia Night -tavaraa vastauksineen, valikommentteineen ja ilmeineen. Kannatti odottaa. Myos Silvian lavashow on iloisen pirtsakka. Mutta edelleen ei tallainen huumori taida purra viisukatsojiin torstai-iltana, ei ainakaan finaalipaikkaan asti. Valitettavasti.

Paskaskeida-Liettuan harkat ja pressi tosiaan tuli skipatuksi ihan ajatuksen kanssa. Toki olisi ollut mielenkiintoista tietaa, millainen "show" niinkin "hyvaan" "lauluun" on "suunniteltu"... No, nakeehan sen sitten valitettavasti torstaina.

Ilta menikin pikaeurocafevierailun jalkeen Euroclubilla, jossa hengailimme samalla priva-alueella ainakin Heikki Paasosen, Jaana Pelkosen, Asko Murtomaen, Sanna Kojon, Thomas Lundinin, Nonstopin, Zeljko Joksimovikin (joo, vaarin kirjoitettu, ei kiinnosta ;), Sandra Oxenrydin, 2 Treble-pimun ja Ich Trojen kanssa. Toivottavasti viela useana iltana uudelleen! Juttuseurana oli myos muutama M:n ja muiden englanninkielinen tuttu, ehka se meikalaisenkin enklanti tasta viela vertyy... Kenties liian myohaan ja hitaasti, mutta vertyy kuitenkin.

Oi voi, viisarit varahtavat jo lahemmas kolmea - lienee viisasta lipua hotellille kun ei Kuppilakaan inahda talla hetkella.

Tanaan keskuuteemme saapui puolet Tampereen delegaatiosta seka Aikut K-vahvistuksineen. Huomenillalla sitten Pasilan kasvatit (jee ei enaa yksin hotellissa jee) seka loput Trelaiset. Ja Hesalaisia. Ja mismut. Ja... Pian on koko viisuperhe koossa. :peukku:

Huomenna lienee viisainta ottaa pukeutumiskoodiksi shortsit paivan ajaksi, sen verran kavivat tummat farkut lampiamaan taman paivan aikana mallasjuomatauollamme. Ja teltan ruokatiskin heppu totesi tunteja myohemmin uudelleen asioidessani tyokaverilleen, etta "tama kaveri on kerrassaan originaali, han osaa sanoa heti tiskille tullessaan mita haluaa" :mrgreen: No mitenka muutenkaan, helkkari vie?

Kuvia on jo parisataa otettu, joskin taytynee harrastaa pienta karsintaa huonolaatuisten osalta joku hetki, kun mieli vain antaa tilaa. Nyt kumautan kohta otsani tahan nettikahvilan nappikseen (vaikkei sais). Siispa nuksimaan.

Efharisto.

3 Comments:

At 15 toukokuuta, 2006 22:40, Anonymous Anonyymi said...

Hyvä että siellä ollaan turvallisesti perillä ja lappukin saatu kaulaan!
Oliko Saksan harjoitus ihana? Ja Anna Vissi oli vissiin hyvä?

Hyvää jatkoa!

 
At 16 toukokuuta, 2006 21:09, Anonymous Anonyymi said...

Näyttääpä siltä että herralla on mennyt yöt kukkuessa. Äkkiä kotiin sieltä nukkumaan/valvomaan! Pötkiskin on jo nukkumassa. Varo ettet eksy smogiin siellä maailmalla. Terkkuja! Myös Pötkön isältä.
Ja Herran rauhaa sekä puhtaita ajatuksia siellä houkutusten keskellä....

 
At 18 toukokuuta, 2006 20:04, Anonymous Anonyymi said...

Laitoin vahingossa tän blogin alimmaiseksi.

Kaksi iäkästä huonokuuloista ja -näköistä hiippakunnanvaihdosta odottavaa mummoa oli sattunut katsomaan euroveisujen karsintaa ja nähneet Lordin
esityksen:

" Kivahan se on että Loirikin jaksaa vielä yrittää -Mutta kauhean näköiseksi se on itsensä kyllä ryypännyt!"

 

Lähetä kommentti

<< Home